Makita accu boorhamer

Bij Toolnation heeft u een zeer ruime keuze aan Makita accu boorhamers, geschikt voor de zwaardere boorklussen. Met een boorhamer kunt u in harde materialen boren, zoals beton. Hiervoor is genoeg slagkracht nodig. Doordat een accu boorhamer een kop heeft waarin de boor liniair kan bewegen kan er genoeg slagkracht worden gegenereerd om door hard materiaal te boren. Doordat deze machines daarnaast voorzien zijn van accu’s bent u niet afhankelijk van een stopcontact in de buurt om de klus te klaren.

Bestel uw Makita accu boorhamer voor de beste prijs op Toolnation.nl. Profiteer van gratis verzending vanaf €50,- (excl. BTW), 4 jaar garantie en de eerste 3 jaar gratis gebruik van de Pick-up & Return service.

Producten 1 - 24 van 26
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 26
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tot een aantal jaren geleden was het nog niet mogelijk om zware boorklussen in hard materiaal met een boorhamer op accu uit te voeren. Met de accu kon er destijd nog niet voldoende slagkracht gegenereerd. Dit was alleen met een boorhamer die functioneerde op netstroom mogelijk. Vele jaren en innovaties later zijn de accu’s zo ver ontwikkeld dat een accu boorhamer ook voldoende slagkracht kan leveren en u vrij kunt bewegen met de Makita accu boorhamer bij al uw werkzaamheden.

Een Makita accu boorhamer is een onmisbaar stuk gereedschap wanneer u door harde materialen moet boren. Daarnaast kunt u de boorhamer ook inzetten voor andere klussen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook tegels mee afbikken door een steenbeitel op de boorhamer te plaatsen.

Profiteer van de vele voordelen die Toolnation u biedt. Profiteer van scherpe prijzen, gratis verzending en een lange garantie van maar liefst 4 jaar. Gebeurt er daarnaast de eerste 3 jaar onverhoopt iets aan uw machine, dan kunt u de machine door ons kosteloos laten ophalen, herstellen en terugbrengen.