Boorhamer

Op zoek naar een professionele boorhamer van hoge kwaliteit? Op Toolnation.nl vindt u een mooi assortiment aan boorhamers van verschillende topmerken als AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Metabo, Protool en meer die tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden. De boorhamers zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en geschikt voor talloze toepassingen.

Boorhamers worden gebruikt om gaten in diverse gesteenten te maken en zijn bestand tegen de grootste weerstanden. Ze worden vooral ingezet door mensen die in de bouw werken, maar zijn ook voor de doe-het-zelver zeer geschikt. Gebruikers van de boorhamer hoeven zelf niet veel kracht te zetten om in harde materialen als steen of beton te boren of te beitelen. Bovendien zorgt de ergonomische handgreep van de boorhamers voor optimaal comfort tijdens het werken, waardoor u niet snel vermoeid raakt. Ook beschikken talloze boorhamers over een toerentalregeling om de beste prestaties te kunnen leveren op het gebied van hameren. Boorhamers worden met de beste materialen en meest geavanceerde technologieën vervaardigd en hebben daardoor een lange levensduur.

Merken boorhamers: Makita | Bosch | Milwaukee | Hitachi

Producten 1 - 24 van 50
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 50
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Veelzijdig en sterk: de boorhamer!

Met een boorhamer wordt de typerende klopbeweging van de boor op elektropneumatische wijze opgewekt. Deze bijzonder sterke boor wordt vooral gehanteerd wanneer gaten in steen of steenachtig materiaal gemaakt moet worden.

Krachtige hamerfunctie

De boorhamer beschikt over een veel krachtigere hamerfunctie in vergelijking met een klopboormachine. Daarnaast is druk uitoefenen op de machine tijdens de werkzaamheden niet nodig. Dit maakt het gebruik van boorhamers veel lichter dan het hanteren van een klopboormachine. Wie met beton werkt, doet er ook verstandig aan een dergelijke machine te gebruiken, simpelweg vanwege de (veel) grotere slagkracht. Wie werkt met de kleinere boorhamers, boort dezelfde kleine diameters als met een standaard klopboormachine geboord worden.

Veelzijdig in gebruik

Een boorhamer is veelzijdig en soms uitgerust met slechts een (hamer)stand. De boor of beitel roteert dan niet. In dat geval is de ijzersterke hamer ook prima als drilboor te gebruiken, ideaal voor het lichtere sloopwerk. Niet voor niets wordt niet zelden een set sloopbeitels als extra bij de set steenboren geleverd. Omdat er veelal ook zonder te hameren prima geboord kan worden, is deze boor ook prima te hanteren als er geboord moet worden in plastic, metaal of hout. Dit type boor kan dus gerust veelzijdig genoemd worden.

Om te voorkomen dat de boor niet in de kop slipt, zijn deze krachtige boren voorzien van een boorkop met een zogenaamd kliksysteem. De vergrendeling van de boor in de machine is dan namelijk veel beter. Soms kom je de term Special Direct System ook tegen: steek, draai, zit; en dat in drie uitvoeringen van respectievelijk 10, 14 en 18 millimeter.

Meer weten en profiteren van de scherpste prijzen? Kijk dan op Toolnation.nl en bestel eenvoudig dé ideale boor. Dat biedt namelijk nogal wat voordelen zoals gratis verzending vanaf bestellingen ter waarde van vijftig euro, zeer scherpe prijzen en elke dag mooie dagaanbiedingen. Bovendien geldt via de webshop extra garantie op verschillende bekende merken als Bosch, Fein, DeWalt, Makita en Festool.