Accu klopboormachine

Bij Toolnation bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele accu klopboormachine. Onze accu klopboormachines zijn zeer scherp geprijsd en worden bovendien in de meeste gevallen geheel gratis geleverd. Wij weten door onze jarenlange ervaring in de gereedschapsbranche de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden voor onze producten. U heeft de keuze uit accu klopboormachines van vele topmerken als Bosch Blauw, Festool, Makita, Milwaukee en Metabo.

De accu klopboormachine is een variant op de elektrische boormachine. Naast het boren in hout kunnen klopboormachines ook gebruikt worden voor het boren in steen en beton. Klopboormachines zijn voorzien van een hamerfunctie waardoor met de klopboormachine efficiënter en effectiever in hardere materialen geboord kan worden. Ze zijn dan ook te gebruiken voor zowel licht als zwaar werk. Voor het zeer zware werk is een accu boorhamer meer geschikt.

Populaire merken: Makita | Bosch | Hitachi | Dewalt

Producten 1 - 24 van 195
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 195
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ruim assortiment accu klopboormachines

In ons assortiment vindt u accu klopboormachines die geschikt zijn voor vele toepassingen. Met de snoerloze accu klopboormachines bent u zeer flexibel en kunt u op elke locatie aan de slag. De accu klopboormachines in ons assortiment zijn niet alleen zeer compact en comfortabel te bedienen, maar ook voorzien van een accu met een lange gebruiksduur. Bovendien is het toerental van onze accu klopboormachines veelal verstelbaar in meerdere snelheden.

Bekijk direct ons assortiment accu klopboormachines en profiteer van de vele voordelen die Toolnation u biedt. Niet alleen zijn onze accu boormachines zeer scherp geprijsd, ze zijn ook nog eens van goede kwaliteit. Daarbij geven we u een ruime garantie. Als premium dealer van de vele topmerken in ons assortiment geven we u bovenop de garantie van 3 jaar, afhankelijk van het merk, een gratis pick-up & return service. Indien een accu boormachine in de garantieperiode defect gaat halen wij de machine kosteloos op, repareren we hem, en retourneren deze ook weer kosteloos.