Boormachine kopen

Wilt u een topkwaliteit boormachine kopen? Wij beschikken over een mooi assortiment aan boormachines van bekende merken als onder andere Bosch, DeWalt, Makita en Protool die geschikt zijn voor het bewerken van diverse materialen. Om aan de uiteenlopende eisen van de consument te kunnen voldoen, hebben wij in ons assortiment onder andere haakse boormachines, handboormachines, tafelboormachines en combihamers die zeer goede prestaties leveren en geen problemen ondervinden bij zwaar belastende werkzaamheden voor de boormachines. Bij Toolnation kunt u een boormachine kopen van uw favoriete merk en type voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor mensen die in de industriële sector werken en voor de doe-het-zelver is een boormachine een onmisbaar stuk gereedschap. Boormachines zijn er in verschillende soorten en maten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo bestaan er naast accu en elektrische boormachines ook pneumatische, hydraulische, benzine en handgedreven boormachines. De boormachines die wij in ons assortiment hebben beschikken over een lange levensduur en een ergonomische handgreep voor optimale gebruikersvriendelijkheid. Ook beschikken de meeste boormachines over een handmatig te regelen toerental, waarmee u zeer nauwkeurig door bijvoorbeeld hout of steen kunt boren.

Producten 1 - 24 van 103
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 103
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bent u geïnteresseerd en wilt u een boormachine kopen van een bekend merk die lang meegaat en optimaal presteert? Bekijk dan hieronder ons assortiment. Een boormachine kopen doet u eenvoudig en veilig online. U bent verzekerd van een snelle levering door UPS, TNT-express of DPD als u een bestelling plaatst bij Toolnation. Komt uw bestelling boven de €150 (excl. BTW) uit? Dan is de verzending gratis! Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd en een gratis pick-up & return service op diverse machines van 3 jaar. Uw gereedschap wordt in het geval van een defect gratis opgehaald, gerepareerd en weer bij u afgeleverd. Omdat wij over een eigen werkplaats beschikken, kunnen wij de reparatie snel en vakkundig voor u uitvoeren.