Bosch afkortzaag

Een afkortzaag is een handige tool in je gereedschapskist. Als échte professional kan je dan ook gewoon niet zonder. Is je afkortzaag dringend aan vervanging toe, of ben je er nog niet aan toe gekomen om een afkortzaag aan te schaffen? Dan ben je bij Toolnation op de juiste plek. Toolnation is dé specialist als het gaat over gereedschap. Bij ons vind je dan ook een ruim assortiment aan afkortzagen terug van de beste merken, waaronder Bosch. Bosch afkortzagen staan voor kwaliteit en professionaliteit, en ook wij van Toolnation hechten hieraan veel belang. Bosch mocht dus zeker niet uit ons assortiment ontbreken. Het beste van Bosch vind je hier tegen voordelige prijzen!

Bekijk ook: Bosch afkortzagen met accu | Bosch afkortzagen voor metaal

8 artikel(en)
8 artikel(en)

Ruim assortiment aan Bosch afkortzagen

Een afkortzaag van Bosch Blauw kan je bij ons terugvinden in verschillende uitvoeringen. Populaire types van de Bosch afkortzaag zijn: Bosch GCM 8, Bosch GCM 12, en Bosch GCM 800. Naast het merk en type, zijn er ook veel andere zaken waar je rekening mee moet houden als je opzoek gaat naar de perfecte afkortzaag. We hebben ze voor je op een rijtje gezet: 

Een afkortzaag kiezen

Als je een Bosch afkortzaag gaat kiezen, dan is het belangrijk om jezelf eerst een aantal vragen te stellen. Waarvoor gebruik je de zaag voornamelijk? Hoe vaak zal je hem gebruiken? Pas dan ben je zeker dat je de juiste keuze zult maken.

Waarvoor zal je de afkortzaag gebruiken?

Je denkt misschien: "Simpel, gewoon voor het zagen van mijn houten planken." En inderdaad, een afkortzaag dient voornamelijk voor het doorzagen van houten planken en balken, maar met een afkortzaag doe je nog veel meer als dat, en wat je er juist allemaal mee kunt doen is afhankelijk van het type dat je kiest. Kies voor een afkortzaag met een grote zaagdiepte als je van plan bent om voornamelijk steunbalken te zagen. Dit is minder belangrijk als je laminaat gaat doorzagen. Werk je met brede werkstukken? Kies dan zeker voor een afkortzaag met trekfunctie. De trekfunctie zorgt er namelijk voor dat je een groter bereik hebt. Gebruik je de afkortzaag voornamelijk voor hardere materialen? Zoek dan een afkortzaag met een hoog vermogen. Een hoog wattage in combinatie met een hoog toerental maakt zagen in hardere materialen makkelijker.

Hoe vaak zal je je afkortzaag gebruiken?

Als je weet dat je je afkortzaag niet zoveel zal nodig hebben dan is het ook niet nodig om meteen voor de duurste te kiezen. Gebruik je jouw Bosch afkortzaag daarentegen dagelijks voor professionele doeleinden, dan kan je wel beter voor een duurder model gaan!