Afkortzaag

Afkortzagen en verstekzagen zijn geschikt voor het zagen van diverse materialen. Wanneer u veel zaagt komt u er waarschijnlijk achter dat het ondoenlijk is om alles met de hand te zagen. In dat geval is een afkortzaag een ideale oplossing. Bij Toolnation kunt u terecht voor minder zware en zware hoogwaardig uitgevoerde afkortzagen voor de professional. Voor laminaat en parket of planken die te breed zijn voor een gewone afkortzaag, raden we aan om een afkortzaag met trekfunctie te gebruiken waardoor u eenvoudig een bredere plank in 1 keer kunt doorzagen.

Naast afkortzagen met trekfunctie biedt Toolnation u ook tafelzagen. Deze zagen staan gemonteerd op een tafel waardoor u niet zelf het volle gewicht van het werkstuk hoeft te dragen. Hiermee kunt u heel snel en precies zagen.

Merken afkortzagen: Festool Makita | Metabo | Bosch 

Of bekijk al onze zaagmachines

Producten 1 - 24 van 137
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 137
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toolnation levert afkort -en tafelzagen van verschillende topmerken zoals DeWalt, Festool, Hitachi en Metabo. Bekijkt u ook eens de Harwi Iguana, het pronkstuk onder de nieuwe generatie afkortzagen. Een afkortzaag bestelt u al vanaf €108 (Excl. btw) bij Toolnation en u krijgt ook nog eens een uitzonderlijk lange garantie. Naast de fabrieksgarantie, krijgt u op veel merken zoal: Festool, Fein, Mafell en Makita, vaak nog een verlengde garantie van 1-3 jaar. Ook streven wij ernaar om altijd de beste prijs voor uw afkortzaag te hanteren. De bezorging van uw afkortzaag zal, bij besteding boven de € 50, gratis zijn.