Bitsets

Een complete bitset mag niet ontbreken in uw gereedschapsarsenaal. Bekijk de bitsets van onze topmerken zoals Festool, Bosch, Makita en Dewalt en bestel eenvoudig online.

Populaire merken: Makita bitsets | Wera bitsets | Festool bitsets

Producten 1 - 24 van 457
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 457
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bitsets onmisbaar voor elke klusser

Een bit of bitset? Dat is een verwisselbare schroevendraaierstift. Een bit heeft doorgaans een zeskantige schacht voor plaatsing in een bithouder van een boormachine of een handmatig aangedreven bithouder. Voor elke schroef bestaat weer een speciale bit. Een bitset is niet meer of minder dan een aantal types bits samen, waarvan doorgaans de Torx, Pozidriv, Philips, de sleufkop en zeskant deel uitmaken. Deze zes bits worden namelijk het vaakst gebruikt bij een kluswerkzaamheden. De bitjes zijn overigens vaak magnetisch, zodat ze gemakkelijk op de houder geplaatst kunnen worden en daar ook blijven. Ideaal, want zeker de onhandige klusser wil anders nog wel eens een bitje verliezen.

Kleurencode

De bekendere en meeste schroefbitsets beschikken over een kleurencode. Waarom? Omdat je als klusser zo veel beter overzicht hebt en meestal meteen het juiste bitje pakt. Er zijn tal van (universele) bitsets die schroeven in beton metaal, hout en steen prima mogelijk maken. Bitsets worden tegenwoordig vaak gecombineerd met borensets. Dan heb je alles wat nodig is om te kunnen boren op één en dezelfde plek.

Standaard & universeel

Behalve de standaard en universele bitsets van verschillende merken, onderscheid je ook nog speciale schroefbitsets; sets met extra harde bits en een set voor de slagschroevendraaier. Bitsets heb je voor de huis-tuin-en-keuken-klusser, maar er zijn zeker ook geschikte bitsets voor de echte professional, prima geschikt voor onder meer ook voor boorkopaansluitingen.

De meeste bitsets worden met snelwisselhouder geleverd. Deze houder – voorzien van vergrendeling- maakt dat de bitjes snel en goed opgeschroefd kunnen worden en er eveneens snel gewisseld kan worden. Bitsets zijn te gebruiken voor elektrisch gereedschap van nagenoeg alle merken. Toolnation.nl heeft een ruim aanbod van bitsets, uiteraard scherp geprijsd, Bovendien biedt toolnation.nl elke dag scherpe dagaanbiedingen én ook nog eens extra garantie op de bekendere merken als Bosch, Festool, Fein, DeWalt en Makita. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis thuisbezorgd.