Lamellenfrees

Bij Toolnation vindt u het voordeligste gereedschap. Ook lamellenfrezen, ook wel lamellofrees of deuvelfrees genoemd, staan veelvuldig in ons assortiment. Met een lamellenfrees kunt u een stevige houtverbinding maken van elke houtsoort en onder elke hoek.

Topmerken, topprijs

U kunt bij Toolnation terecht voor lamellenfrezen van de volgende merken: Festool, Makita, Lamello, Toolnation, Bosch, DeWalt, Maffel en Virutex. Stuk voor stuk topmerken, maar bij Toolnation voor de scherpste prijs te krijgen. Bekijk het ruime aanbod hierbeneden. Kunt u geen keuze maken? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen u graag bij de perfecte keuze voor uw klus.

24 artikel(en)
24 artikel(en)

De strakste verbindingen met een lamellenfrees

Wanneer je regelmatig twee delen hout met elkaar moet verbinden, dan zal een lamellenfrees je goed tot hulp kunnen zijn. Natuurlijk kun je hout met een spijker of schroef met elkaar verbinden. Maar vooral bij werkstukken waarbij de houtverbindingen zichtbaar zijn is dit niet mooi. Een lamellenfrees gebruik je om een verbinding te maken zonder het gebruik van een spijker of schroef. Zo gaan verbindingen naadloos in elkaar over en ziet het geheel er strakker uit.

Hoe werkt een lamellenfrees?

Een lamellenfrees wordt ook wel eens lamellofrees of deuvelfrees genoemd. Je verbindt de te verbinden houtstukken namelijk met een lamel, ook wel deuvel genoemd. Je markeert op je werkstuk de plekken waar de deuvel komt. Vervolgens breng je het werkstuk in de lamellenfrees. Met de instelknop bepaal je de exacte positie waar er gefreesd moet worden en je zet het werkstuk vast met een blokkeerknop. Met de diepte instelknop kun je exact de diepte bepalen aan de hand van de lengte van de deuvel. Op deze manier kun je zeer nauwkeurig een zeer nette verbinding maken. Kijk bij aanschaf van een lamellenfrees en voor een nog beter resultaat of je behoefte hebt aan een frees met verstekgeleider of een stofafzuiging.

De lamellenfrezen van Toolnation

Voor een lamellenfrees heb je bij ons keuze uit veel verschillende merken tegen voordelige prijzen. Wij bieden enkel topmerken aan en bij enkele merken, zoals Bosch, Festool, Fein, DeWalt en Makita kun je gebruik maken van een extra garantie. Weet je nog niet welke lamellofrees het beste bij jou past, neem dan contact met ons op. Wij zullen je vakkundig en professioneel kunnen adviseren, zodat je zeker weet dat je de juiste lamellenfrees voor jouw klus kunt kiezen. Bestellen gaat heel gemakkelijk in onze webshop en bij een bestelling boven de € 50,- zullen wij jouw lamellenfrees gratis naar je verzenden.