Schuifmaat

Bij elk bouw -of klusproject, groot of klein, spelen nauwkeurigheid en maatwerk een grote rol. Van een digitale schuifmaat tot een klassieke schuifmaat; wij hebben een ruime keuze aan professioneel materiaal voor een scherpe prijs. Toolnation biedt een uitgebreid assortiment aan schuifmaten, zodat je zeker weet dat je alles nauwkeurig op kunt meten. In onze online shop kun je kiezen uit traditionele meetinstrumenten en hightech tools. Onze producten zijn van goede kwaliteit en bieden op en top maatwerk.

Populaire merken: Bahco schuifmaat | Gedore schuifmaat | Beta schuifmaat

4 artikel(en)
4 artikel(en)

Ontdek ons assortiment aan hoogwaardige schuifmaten

Bekijk onze uitgebreide selectie aan schuifmaten zowel digitaal als handmatig. Je kunt hierbij kiezen uit diverse hoogstaande merken zoals:

 • Gedore
 • Beta
 • Bahco
 • Deze schuifmaten zijn van degelijke kwaliteit voor echt vakmanschap. In onze online shop vind je nog veel meer meetinstrumenten van verschillende merken. Zo kun je klussen met kwalitatief materiaal van jouw favoriete merk. En zoals je van ons gewend bent, tegen een zeer gunstige prijs.

  Een professionele schuifmaat voor elk project

  Je vindt bij Toolnation een ruime keuze aan schuifmaten voor grote projecten, maar ook voor kleine bouwprojecten. Zo bieden wij bijvoorbeeld een maatschuif die geschikt is voor zowel het meten van een kastje voor thuis als het opmeten van ruimtes voor een renovatieproject; wij verkopen schuifmaten passend bij elk project. De RVS digitale schuifmaat met LCD scherm heeft bijvoorbeeld een nauwkeurigheid van wel +/- 0.03 mm, ideaal voor verbouwingen en renovaties. De digitale schuifmaat wordt standaard geleverd in een handig koffer.

  Ook kun je bij onze shop terecht voor traditionele schuifmaten. Zo hebben wij schuifmaten met data-uitgang op voorraad die zijn vervaardigd van roestvrijstaal, voorzien van een zelfsluitend schuifmechanisme én geschikt voor zowel binnen- als buitenmaten. Met deze handige schuifmaat kun je zowel millimeters opmeten als inches.

  Kwalitatieve leren opberghoezen

  Hoogwaardig materiaal verdient goed onderhoud en bescherming. Je vindt in onze shop dan ook verschillende leren opberghoezen voor het opbergen van meetinstrumenten. De opbergtassen zijn verkrijgbaar in diverse maten zodat je precies de opbergtas kunt kiezen die past bij de betreffende schuifmaat. De opberghoezen zijn gemaakt van soepel leer van een hoge kwaliteit.

  Met de schuifmaten van Toolnation verricht je elk klusproject met volledige precisie en deskundigheid. De schuifmaten zijn geschikt voor het opnemen van dieptematen, diameters, dikte- en lengtematen. Indien je advies nodig hebt over welke schuifmaat het beste bij jouw werkzaamheden past, neem dan contact op met onze medewerkers. Zij staan je graag bij met deskundig advies.