Decoupeerzaag

Op zoek naar een goede en betrouwbare decoupeerzaag? Bij Toolnation vindt u een ruim assortiment decoupeerzagen van topmerken als Festool, Makita en Metabo. Een professionele decoupeerzaag vindt u bij ons al bij een prijs vanaf € 69,- (Excl. BTW). Maar ook in het hogere segment bieden we u vele goede decoupeerzagen. Bekijk nu ons complete aanbod en profiteer van zeer scherpe prijzen op topkwaliteit decoupeerzagen.

Merken: Bosch | Makita | Dewalt | Metabo

Producten 1 - 24 van 66
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 66
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Decoupeerzaag: voor vele klussen

Eén van de meest gebruikte zaagmachines voor de doe-het-zelver en voor personeel in de bouw en industrie is de decoupeerzaag. Dit omdat hij geschikt is voor vele zaagklussen. Een decoupeerzaag is een zaagmachine waarbij met een smal zaagblad, dat in verticale richting wordt bewogen, uitstekend in bepaalde figuren gezaagd kan worden. Met verschillende zagen kunt u met de decoupeerzaag zagen in materialen als hout, metaal, kunststof en steenachtige materialen. Zo is een decoupeerzaag bijvoorbeeld geschikt om uitsnedes voor spoelbakken en kookplaten te creëren, het pas zagen van werkstukken, uitklinken van afdeklijsten en cirkelvormen en rondingen zagen. Met onze decoupeerzagen kunt u eenvoudig in bochten zagen dankzij de goede zaagbladgeleidingssystemen. Onze decoupeerzagen zijn eenvoudig te bedienen, veel van de decoupeerzagen beschikken over een eenvoudige bediening door softgrip en ergonomische uitvoering. Maak uw keuze uit de vele bekende merken decoupeerzagen, waaronder Makita, HItachi, Bosch en Festool. Op diverse merken geven wij een extra garantie van 1 - 3 jaar bovenop de standaard garantie van 2 jaar.

Wilt u ook een goede decoupeerzaag? Maak dan uw keuze uit de vele topmachines uit ons assortiment. Profiteer bij Toolnation van een compleet aanbod en de laagste internetprijzen. Al bij een bestelling vanaf € 150,- leveren we uw decoupeerzaag gratis. Op de meeste producten geldt een gratis pick-up & return service: wanneer uw artikel defect is halen we hem bij u op, repareren hem en leveren we hem weer bij u af. En dat geheel gratis. Kijk niet langer verder en bestel uw favoriete decoupeerzaag online!