Robotmaaiers

Aangezien wij Nederlanders over het algemeen het grootste gedeelte van onze tijd binnenshuis en op kantoor doorbrengen, zijn we erg gesteld op elk waardevol moment dat we buiten kunnen doorbrengen. Hoewel vrijwel iedereen graag een welverzorgd gazon wilt hebben, is dit niet altijd gemakkelijk te onderhouden. Tegenwoordig hoeft grasmaaien echter helemaal geen tijd meer te vergen. Een automatische grasmaaier kan het gras netjes bijknippen, terwijl jij geniet van je welverdiende vrije dag. In ons assortiment vind je automatische maaiers met functies die het gebruiksgemak naar een hoger niveau tillen. Dat maakt een gazon in de tuin hebben een stuk leuker!

Bekijk onze topmerken: Bosch Robotmaaiers | Gardena Robotmaaiers

10 artikel(en)
10 artikel(en)

Hoe werkt een robotmaaier?

Robotmaaiers zijn speciaal ontworpen om je het grasmaaien uit handen te nemen. Voordat je de maaier aan het werk zet, zet je het begrenzingsdraad uit, zodat deze weet waar hij aan de slag kan. Bij veel maaiers heb je de keuze hoelang je je gras gemaaid wilt hebben en dit gegeven kan je instellen op een display. Wanneer de automatische maaier detecteert dat het gras te lang wordt zal hij automatisch gaan maaien. Daarnaast kan je bepalen op welke momenten de maaier wel en niet mag knippen. Op deze manier voorkom je ongelukjes met de sproeier.

De functies van een Robotmaaier

Tussen het ene en het andere model kan nog al verschil zitten. Het belangrijkste waar je op moet letten voor je een robotmaaier aanschaft is het bereik. Sommige maaiers zijn namelijk alleen geschikt voor kleine stukken grond. Andere functies die handig zijn, zijn het automatisch terugkeren naar het laadpunt, het SensorCut systeem wat ervoor zorgt dat de maaier streeploos maait, en de mogelijkheid om de maaier te verbinden met internet. Op deze manier kan je altijd de instellingen aanpassen waar je ook bent. Daarnaast kan je op elk gegeven moment de robotmaaier de opdracht geven om te beginnen met maaien.

Ruig terrein

Het kan zijn dat het stuk grond wat je gemaaid wilt hebben niet overal waterpas is. Kies in dit geval voor een automatische maaier die geschikt is voor wat ruiger terrein. Sommige modellen kunnen zelfs redelijk steile heuvels maaien, wat ze zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld een golfbaan.

De voordelen die wij bieden

Op onze site vind je gegarandeerd robotmaaiers met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze voordelige prijzen zorgen ervoor dat je waar krijgt voor je geld. Daarnaast zijn verzendingen boven de 50 euro voor onze rekening.