Reciprozaag

Op zoek naar een goede reciprozaag? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment reciprozagen van topmerken als Bosch Blauw, DeWalt, Makita en Rems. Bij Toolnation profiteert u van zeer scherpe prijzen op hoge kwaliteit machines. Ons complete aanbod reciprozagen bestaat uit zowel minder zware reciprozagen als reciprozagen met een zeer krachtige motor. Zo vindt u bij Toolnation altijd de reciprozaag waar u naar op zoek bent. Kijk en vergelijk ons aanbod reciprozagen en shop eenvoudig en veilig online.

Producten 1 - 24 van 31
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 31
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De reciprozaag is zeer geschikt voor het wat zwaardere zaagwerk. Zo kan de reciprozaag gebruikt worden voor bijvoorbeeld het doorzagen van dikke takken en metalen buizen. Bovendien is de reciprozaag geschikt voor veel sloopwerk, zoals het stukzagen van ketels, tanks en badkuipen. Het zaagblad beweegt net als een decoupeerzaag heen en weer, aangestuurd door een motor. In vergelijking met de decoupeerzaag beschikt de reciprozaag veelal over een sterkere motor met een hoger toerental. Vandaar ook dat de reciprozaag voor wat zwaarder zaagwerk wordt gebruikt. Daarnaast is de reciprozaag erg handzaam: met het zaagblad aan het uiteinde kan vanuit de hand eenvoudig gezaagd worden. De reciprozaag is overal inzetbaar, uit vrije hand, boven het hoofd, in moeilijke hoeken en kort bij de muur. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment reciprozagen met een verschillend vermogen en prijsniveau.

De reciprozaag is voor veel toepassingen de geschikte zaagmachine en is dan ook een must-have voor uw gereedschapskist. Bestel een goede reciprozaag voordelig online bij Toolnation en al bij een bestelling vanaf € 50,- leveren we uw bestelde reciprozaag geheel gratis thuis. Afhankelijk van het merk heeft u een garantie van 1 - 3 jaar op uw bestelde reciprozaag. Wacht niet langer en maak een keuze uit ons mooie assortiment reciprozagen!