Kantenfrees

Met een kantenfrees bewerkt u met het grootste gemak metaal, hout en aluminium, door middel van een roterende beweging. Voor kantenfrezen van goede kwaliteit bent u bij ons aan het goede adres. Dus bent u op zoek naar een kantenfrees om u te helpen bij het klussen? Blader dan eens door ons ruime assortiment, u vindt gegarandeerd wat u zoekt. Ook vindt u bij Toolnation: bovenfrezen, muursleuffrezen, lamellofrezen en meer.

Scherpste online prijzen

Op Toolnation vindt u een divers assortiment aan kantenfrezen van topmerken als Festool, Lamello, Virutex en nog véél meer. Al onze kantenfrezen worden daarnaast aangeboden tegen de scherpste online prijzen. Dit maakt Toolnation tot dé partner voor elke klusser.

Producten 1 - 24 van 25
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 25
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Frezen is het bewerken van diverse materialen door middel van een roterend gereedschap. Een kantenfrees is een speciale variant van de freesmachine, die u gebruikt voor het frezen van onder andere kanthout, blokramen of gelamineerde houtsoorten. Diverse kantenfrezen die wij in ons assortiment hebben beschikken over een variabel toerental voor een breed toepassingsbereik, een exact in te stellen fijnafstelling van de freesdiepte voor precisiewerk en een efficiënt voetsluitsysteem. Daarnaast zijn ze makkelijk te hanteren, zeer betrouwbaar en uiterst duurzaam door het compacte en robuuste design.

Bent u een professional of doe-het-zelver en wilt u een kantenfrees kopen van een bekend merk? Bekijk hieronder ons aanbod aan kantenfrezen en bestel er één veilig en snel online via de website. Snelle levering, gratis verzending (bij een bestelling van minimaal €50 excl. BTW), 14 dagen bedenktijd zijn bij ons de standaard.