Diamantboor

Wilt u een diamantboor kopen van een topmerk? Op Toolnation.nl vindt u een ruim assortiment aan diamantboren van AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Makita, REMS en meer! Onze diamantboren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bovendien bieden wij onze diamantboren aan tegen zeer scherpe prijzen.

Het grootste voordeel van een diamantboor is dat u moeiteloos door de meest harde materialen kunt boren, zoals beton of natuursteen. Naast een grote hardheid beschikt een diamantboor ook over een goede slijtvastheid en duurzaamheid waardoor er efficiënter in diverse gesteenten geboord kan worden. De robuuste aandrijving van de diamantboor zorgt ervoor dat u zonder schokken precies in beton met wapeningsijzer kunt boren. De ergonomische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening. Talloze diamantboren beschikken bovendien over een zeer krachtige motor om tegemoet te kunnen komen aan frequent en veeleisend boorwerk. Ook zijn veel van onze diamantboren voorzien van een thermische beveiliging om oververhitting te voorkomen. De kolenborstels zijn eenvoudig wisselbaar. De mechanische toerentallen zorgen voor optimale boorsnelheid bij verschillende boordiameters en materiaaleigenschappen.

Bekijk direct onze Topmerken: Rodia | Spit | Eibenstock

Producten 1 - 24 van 93
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Producten 1 - 24 van 93
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Diamantboren van topmerken

Wil je grote gaten in beton boren? Dan is een diamantboor bij uitstek geschikt. Dit stuk gereedschap van diamant voorziene boor is speciaal ontwikkeld voor harde gesteenten zoals graniet. Voordat deze revolutionaire boor op de markt verscheen, was het droog boren in gewapend beton onmogelijk. Deze diamantboren bestaan tegenwoordig in verschillende uitvoeringen waarbij droog en nat boren beiden mogelijk zijn. Boren met dit type gereedschap kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Je kunt deze boor bijvoorbeeld gebruiken voor het boren van een gat voor het stopcontact. Voor deze klus is namelijk een grote tegelboor nodig. Dergelijke grote boorformaten worden in de tegelbranche veelvoudig gebruikt, met de diamantboor als populairste variant. Door de goede slijtvastheid en duurzaamheid kan dit apparaat efficiënter in diverse gesteenten boren. En dankzij de robuuste aandrijving kun je zonder schokken en met precisie te werk gaan. Dat lukt ook in beton met wapeningsijzer. We bieden diverse varianten aan met thermische beveiliging zodat oververhitting kan worden voorkomen. Uitvoeringen met een zeer krachtige motor maken veeleisend en frequent gebruik goed mogelijk.

We leveren diamantboren met volledige garantie

Doordat we officieel dealer zijn van grote merken, krijg je bij ons eerlijke producten met volledige garantie. Dit in tegenstelling tot de vele internetaanbieders die vaak omgebouwde machines uit het buitenland aanbieden tegen lagere prijzen. Deze type machines geven geregeld storingen en brengen gevaarlijke risico's met zich mee. Bij ons krijg je originele diamantboren met volledige garantie tot 5 jaar.

De voordelen wanneer je bij ons bestelt

 • We leveren de beste kwaliteit
 • Gratis bezorging vanaf €50,- excl. btw
 • Voordelige prijzen
 • Dagelijks scherpe dagaanbiedingen
 • Tot 5 jaar garantie op diverse merken als Bosch, Festool, Fein, DeWalt en Makita

Bestel hier snel of contacteer ons voor meer informatie. We helpen je graag met kiezen.