Diamantboor

Wilt u een diamantboor kopen van een topmerk? Op Toolnation.nl vindt u een ruim assortiment aan diamantboren van AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Makita, REMS en meer! Onze diamantboren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bovendien bieden wij onze diamantboren aan tegen zeer scherpe prijzen.

Het grootste voordeel van een diamantboor is dat u moeiteloos door de meest harde materialen kunt boren, zoals beton of natuursteen. Naast een grote hardheid beschikt een diamantboor ook over een goede slijtvastheid en duurzaamheid waardoor er efficiënter in diverse gesteenten geboord kan worden. De robuuste aandrijving van de diamantboor zorgt ervoor dat u zonder schokken precies in beton met wapeningsijzer kunt boren. De ergonomische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening. Talloze diamantboren beschikken bovendien over een zeer krachtige motor om tegemoet te kunnen komen aan frequent en veeleisend boorwerk. Ook zijn veel van onze diamantboren voorzien van een thermische beveiliging om oververhitting te voorkomen. De kolenborstels zijn eenvoudig wisselbaar. De mechanische toerentallen zorgen voor optimale boorsnelheid bij verschillende boordiameters en materiaaleigenschappen.

Producten 1 - 24 van 90
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 90
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bent u geïnteresseerd en wilt u een diamantboor kopen voor een scherpe prijs? Bekijk hieronder ons complete aanbod aan diamantboren en bestel veilig online. U bent verzekerd van 14 dagen recht op retour en een gratis pick-up & return service van 3 jaar op de meeste machines. Uw bestelling wordt snel bij u aan huis geleverd door UPS, TNT-express of DPD. Plaatst u een order van €150 (excl. BTW) of meer? Dan is de verzending gratis!