Bovenfrees kopen

Wil je een bovenfrees kopen van een topmerk? Bij Toolnation ben je aan het goede adres! Wij hebben bovenfrees gereedschap van topmerken als AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Festool, Hitachi, Mafell, Makita. Om aan de uiteenlopende wensen van de consument te voldoen, hebben wij bovenfrezen in ons assortiment met verschillende accessoires meegeleverd en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De bovenfrees is een allround freesmachine die wij aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Wij hebben de frees die past bij jouw klus! Zie onze bovenfrezen voor meer informatie per freesmachine.

 

Merken bovenfrezen: Bosch | Metabo | Festool | Dewalt | Makita

Producten 1 - 24 van 58
Incl. BTW Excl. BTW
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 58
Incl. BTW Excl. BTW
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bovenfrezen van alle topmerken

Een bovenfrees is een breed inzetbaar gereedschap en wordt onder andere gebruikt voor het frezen van profielranden, sleuven en exact groeven. Met een freesmachine bewerk je verschillende materialen met optimale comfort en precisie. Diverse bovenfrezen die je in ons assortiment kunt vinden, zijn door het lichte gewicht en ergonomische handgreep makkelijk te bedienen. Bovendien beschikken onze bovenfrezen over uiteenlopende accessoires, een regelbaar toerental (rpm), zijn ze eenvoudig en nauwkeurig in te stellen qua freesdiepte. Is een krachtige motor aanwezig, ideaal is voor het zware freeswerk, een motorrem en veiligheidsschakelaar met nullastbeveiliging voor veilig en verantwoord werken.

Waar gebruik je een bovenfrees voor

Zoals de naam al aangeeft gebruik je dit frees gereedschap om vanaf bovenaf te frezen. Zo kun je hout gemakkelijk van strakke gleuven of decoratieve randen voorzien. Bekijk ook onze andere frezen: Muursleuffrezen | Kantenfrezen | Lamellofrezen Of onze algemene frees categorie: Freesmachine

Frees bestellen?

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van de de bovenfrezen van topmerken als AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Festool, Hitachi, Mafell of Protool? Neem dan gauw een kijkje in ons ruime assortiment. Een bovenfrees koop je snel en veilig online via onze webshop. De bezorging is dan snel en gratis (minimaal €50 excl. BTW) aan huis door UPS, TNT-express of DPD. Bovendien heb je 14 dagen bedenktijd.