Bovenfrees kopen

Wilt u een bovenfrees kopen van een topmerk? Bij Toolnation bent u aan het goede adres als u een bovenfrees wilt kopen van topmerken als AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Festool, Hitachi, Mafell, Protool. Om aan de uiteenlopende wensen van de consument te voldoen, hebben wij bovenfrezen in ons assortiment die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Wij bieden bovenfrezen aan tegen een zeer scherpe prijs.

Bovenfrezen zijn breed inzetbaar en worden onder andere gebruikt voor het frezen van profielranden, sleuven en exact groeven. Met een bovenfrees bewerkt u verschillende materialen met optimale comfort en precisie. Diverse bovenfrezen die u in ons assortiment kunt vinden, zijn door het lichte gewicht en ergonomische handgreep makkelijk te bedienen. Hierdoor kunt u urenlang achter elkaar doorwerken zonder vermoeid te raken. Bovendien beschikken talloze bovenfrezen over een eenvoudige en nauwkeurig in te stellen freesdiepte voor zeer nauwkeurig frezen, een krachtige motor die ideaal is voor het zware freeswerk, een motorrem en veiligheidsschakelaar met nullastbeveiliging voor veilig en verantwoord werken en toerentalinstelling voor optimale efficiëntie.

Merken bovenfrezen: Bosch | Metabo | Festool | Dewalt

Producten 1 - 24 van 58
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 58
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bovenfrezen van alle topmerken

Bovenfrezen zijn breed inzetbaar en worden onder andere gebruikt voor het frezen van profielranden, sleuven en exact groeven. Met een bovenfrees bewerk je verschillende materialen met optimale comfort en precisie. Diverse frezen die je in ons assortiment kunt vinden, zijn door het lichte gewicht en ergonomische handgreep makkelijk te bedienen. Hierdoor kan je urenlang achter elkaar doorwerken zonder vermoeid te raken. Bovendien beschikken talloze bovenfrezen over een eenvoudige en nauwkeurig in te stellen freesdiepte voor zeer nauwkeurig frezen, een krachtige motor die ideaal is voor het zware freeswerk, een motorrem en veiligheidsschakelaar met nullastbeveiliging voor veilig en verantwoord werken en toerentalinstelling voor optimale efficiëntie.


Ben je geïnteresseerd geraakt in één van de de bovenfrezen van topmerken als AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Festool, Hitachi, Mafell of Protool? Neem dan gauw een kijkje in ons ruime assortiment. Een bovenfrees koopt u snel en veilig online via onze webshop. Je bestelling wordt snel en gratis (minimaal €50 excl. BTW) bij u aan huis geleverd door UPS, TNT-express of DPD. Bovendien heeft u 14 dagen de bedenktijd.