Knabbelschaar

Een knabbelschaar komt goed van pas in een carrosseriebedrijf, maar ook voor de slotenmaker, professionele doe-het-zelver en de bouwvakker. Met een knabbelschaar wordt metaal, aluminium en blik namelijk eenvoudig geknipt en bewerkt. Knabbelscharen zijn er in verschillende varianten. Op onze site vind je knabbelscharen van de beste kwaliteit en de meest betrouwbare merken zoals Fein, Bosch, Hitachi, Makita en meer.

Populaire merken: Makita knabbelschaar | Bosch knabbelschaar | Fein knabbelschaar

16 artikel(en)
16 artikel(en)

Een knabbelschaar voor de carrosseriebouwers

Voor carrosseriebouwers wordt de schaar gebruikt voor het op maat maken van metaal, aluminium of blik. Door deze materialen aan te passen verkrijgt de carrosseriebouwer het perfecte resultaat.

Een knabbelschaar voor de bouwprofessional

Knabbelscharen zijn ook voor professionals in de bouw een echte must have. Denk maar hoe handig ze van pas zouden komen bij het monteren van platen, profielen en bij het installeren van toiletten. Je kunt ze bovendien ook gebruiken om woonaccessoires van koper of metaal mee te maken. Een knabbelschaar komt dus voor veel karweien goed van pas!

Ons assortiment

Op onze site vind je een selectie van de beste knabbelscharen. Merken zoals Makita, Bosch, Fein, HiKOKI en Hitachi. We hebben zorgvuldig de beste merken met hun beste assortiment voor jou geselecteerd. Hoe maak je de juiste keuze? Toegegeven, kiezen is niet makkelijk! En al zeker niet als je uit een aanbod moet kiezen met enkel toppers. Toch zijn er een aantal dingen waarop je kunt letten, zodat je de juiste knabbelschaar uitkiest voor de klus. Er zijn zo bijvoorbeeld knabbelscharen op accu, en andere werken op snoer. Vraag jezelf af of je dus met een snoer zult kunnen werken, want natuurlijk is een draadloze knabbelschaar makkelijker in gebruik, maar het zal je ook wat meer kosten. Hoe dik wil je je staal knippen? Als je alleen plaatwerk van 1 millimeter knipt, dan kan een lichte plaatschaar al voldoen. De dikte dat een knabbelschaar kan knippen wordt erbij vermeld. Let wel op, want dit kan per materiaal verschillen. Als je dus de juiste keuze wilt maken kan je beter letten op de N/MM2 verhouding van je materiaal. Het grootste deel van de knabbelscharen hebben twee sleuven waaraan je de dikte van het materiaal kunt toetsen. Goed om te weten: een krachtigere machine gaat doorgaans een lager aantal toeren hebben.

De knabbelschaar is dus dé perfecte tool voor zij die veel met metalen plaatwerk werken en alles precies op maar willen knippen! Al deze knabbelscharen kan je nu kopen met een garantie van 5 jaar en dit enkel en alleen bij ons!