Elektrische grasmaaiers

Elektrische grasmaaiers voor professionele toepassing zijn ideaal om met beperkte inspanning het gazon strak te krijgen. Een grasmaaier die elektrisch maait, heeft als voordeel milieuvriendelijk te zijn. Bovendien zijn dergelijke maaiers voor uiteenlopende soorten gazons geschikt om te gebruiken. Je hoeft de elektrische maaier alleen maar in werking te zetten en achter de machine aan te lopen. De maaimessen doen het werk en het resultaat is altijd weer perfect. Uiteraard is het mogelijk dat je de maaier instelt op een niveau naar keuze. Zo houd je gemakkelijk rekening met de hoogte van de grassprieten.

Bekijk onze topmerken: Bosch grasmaaiers | Gardena grasmaaiers | WOLF-Garten grasmaaiers

19 artikel(en)
19 artikel(en)

Aandachtspunten bij het kopen van een elektrische grasmaaier

Het is natuurlijk verstandig dat je eerst bepaalt aan welke eisen de maaier dient te voldoen. Bijvoorbeeld door met het te maaien gazonoppervlak rekening te houden. Of met de kracht van de motor. Of met de breedte van het maaioppervlak van de machine. Zo is het ook handig om op de instelbaarheid van de snijhoogtes te letten. Uiteraard is het eveneens mogelijk je budget in het oog te houden. Wij hebben een groot aanbod met 100% milieuvriendelijke grasmachines die aan al je wensen tegemoetkomen. Zo zijn er maaiers die een snijbreedte hebben van 33 cm, maar ook met een snijbreedte van 45 cm.

Elektrische kooimesmaaier voor een perfect gazon

In ons aanbod tref je allerlei uitvoeringen en modellen van uiteenlopende merken. Bijvoorbeeld van WOLF-Garten, maar ook van Bosch Tuin, Makita en Hitachi Tuin. Zo hebben wij ook speciale maaiers beschikbaar voor een perfect gazon. Bijvoorbeeld de kooimesmaaier van Gardena. Dit type grasmachine beschikt over een unieke maaicilinder die zorgt voor het zeer nauwkeurig maaien van het gras. Er is als het ware sprake van een walstechniek met maaiers die extra zacht voor het gras zijn. Het vaste mes en de wals raken elkaar niet en er is sprake van het scherp afsnijden van gras.

Grote opvangbank voor groot gazon

Bij professioneel gebruik van de elektrische grasmaaier komt het uiteraard regelmatig voor dat je een groot gazonoppervlak moet maaien. In dat geval is het handig dat de opvangbank voor het gras ook extra groot is. Bijvoorbeeld een opvangbank van vijftig liter. Wist je dat wij ook elektrische grasmaaiers hebben met extra functies? Hoe handig is het als je niet alleen het gras ermee maait, maar de grasmachine eveneens herfstbladeren van het gazon opruimt? Bekijk op je gemak alle modellen en uitvoeringen om de beste elektrische grasmaaier te kopen. Wij zorgen voor een snelle levering. Of haal je de elektrische maaier liever af? Dat is mogelijk bij onze vestiging in Beek.