Figuurzaagmachine

Bent u op zoek naar een figuurzaagmachine die u helpt bij de meest diverse klussen? Moet u nauwkeurig te werk gaan bij een bepaalde zaagklus en kunt u hier een perfect afgestemde figuurzaag bij gebruiken? Toolnation beschikt over een ruim assortiment figuurzaagmachines die variëren in toerentalregeling en andere toepassingen.

Scherpe prijzen en gratis verzending

Bekijk ons ruime aanbod figuurzaagmachines vooral, want u vindt hier gegarandeerd de perfecte figuurzaagmachine voor uw klus. Als u een figuurzaag online bij Toolnation bestelt, profiteert u van de scherpste online prijzen en gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-. 

13 artikel(en)
13 artikel(en)

Bij een figuurzaag gebruikt u een heel dun zaagje dat in een beugel gespannen wordt. Door een elektromotortje of een elektromagnetisch plaatje in de machine wordt dit zaagje aangedreven. Het voordeel van een figuurzaagmachine ten opzichte van een handfiguurzaag, is dat er veel zuiverder gewerkt kan worden. Dit komt doordat het werkstuk eenvoudig langs een geleider gevoerd kan worden en men met beide handen het werkstuk kan bewegen. Daarnaast is het mogelijk om zowel hout als kunststoffen te zagen met een figuurzaag.

Toolnation heeft voor u een selectie gemaakt van figuurzaagmachines van topkwaliteit. Zo worden figuurzaagmachines van het bekende merk Hegner aangeboden. Deze zagen zijn in verschillende varianten te verkrijgen en variëren in prijs tussen de €350 en €2000. Natuurlijk kent iedere machine zijn eigen unieke kenmerken. De machines zijn doorgaans uitgevoerd met een stofafzuiging systeem. De meeste systemen hebben een stofafzuiging die zowel boven als onder het werkblad aanwezig is. Op deze manier blijft uw werkblad schoon en kunt u eenvoudig verder werken zonder opwaaiende stof.

Wanneer u een figuurzaag bij Toolnation aanschaft, profiteert u altijd van de beste prijzen. U kunt bij Toolnation snel en veilig betalen. Daarnaast wordt uw figuurzaag, bij besteding vanaf €150, ook nog eens gratis geleverd. Tot slot kunt u gebruik maken van onze gratis pick up & return service. Mocht uw figuurzaag defect raken dan halen we de machine bij u op, repareren de machine en leveren deze weer bij u af. Dit is geheel gratis! Wacht dus niet langer en bekijk ons ruime assortiment figuurzagen van topkwaliteit.