Tuinslanghaspel voor tuin en bouw

Ben je op zoek naar een handige tuinslanghaspel die je kunt gebruiken in jouw tuin? Of heb je een waterslanghaspel nodig voor jouw bedrijf? Een haspel die je na gebruik, dankzij het automatisch oprolsysteem (roll-up automatic), snel op kunt bergen in de schuur of bedrijfswagen. Toolnation heeft die handige haspel. Wij hebben verschillende soorten tuinhaspels en waterslanghaspels van meerdere merken. Denk bijvoorbeeld aan de wandslangenboxen en slangenwagens van Gardena. Of de slanghaspels van Metal Works en Zeca, de Brennenstuhl waterslanghaspel en Polet draagbare slangenhaspel.

Bekijk onze top merken: Gardena | Zeca

24 artikel(en)
24 artikel(en)

Slanghaspels met muurbevestiging

Als je jouw waterslang regelmatig op dezelfde locatie gebruikt, kan je kiezen voor een haspel met muurbevestiging. Onze slanghaspels met muurbevestiging hebben een zwenkbare wandbeugel tot 180°.

Toolnation heeft de volgende haspels die je aan de muur kunt bevestigen:

  • Wandslangenbox van Gardena. Heeft een slang van 35, 25 of 15 meter met een aansluitslang van 2 meter.
  • Slanghaspel van Metal Works. Heeft een slang van 30 of 20 meter.
  • Zeca slanghaspel. Heeft een slang van 9 of 12 meter. Ook geschikt voor perslucht.

Slangenwagens

Heb je liever een systeem dat flexibeler is, dan kan je kiezen voor een slangenwagen. De slangenwagen kan je overal mee naar toe nemen. Van het merk Gardena bijvoorbeeld hebben we een metalen slangenwagen die je kunt aanpassen op jouw lichaamslengte. Het onderstel van de wagen is breed en daardoor stabiel. Je kunt de wagen ruimtebesparend opbergen. De slangenwagen is geschikt voor slangen met een doorsnee van 13 mm tot en met 19 mm. (1/2”, 5/8”, 3/4”) en een lengte tot maximaal 60 meter.

Draagbare slanghaspels

Een ander flexibel systeem is de draagbare slanghaspel. Deze haspel heeft geen wielen en heeft nog minder ruimte nodig als je hem meeneemt naar een klus.

Draagbare slanghaspels van Toolnation zijn:

  • Brennenstuhl slanghaspel met een draagframe van verzinkt buisstaal. Heeft een slang met een lengte van 20 meter en een diameter van 1/2”.
  • Slanghaspel van Polet. Heeft een slang van 20 meter en een diameter van 1/2”. De haspel weegt 4 kg.

Voordelen van een tuinslanghaspel

De voordelen van een roll-up automatic tuinhaspel zijn:

  • Veiliger: de schuur, tuin of werkplaats zijn altijd vrij van rondslingerende waterslangen, er is geen gevaar voor struikelen;
  • Kostenbesparend: een slang die automatisch oprolt na gebruik heeft minder kans op beschadigingen dan slangen die met de hand opgerold moeten worden;
  • Handiger in gebruik: de slang heeft altijd een vaste opbergplek;
  • Tijdsbesparend: automatisch oprollen gaat sneller dan met de hand oprollen.