Alleszaag

Bent u op zoek naar een elektrische alleszaag? Bij Toolnation bent u aan het goede adres. We hebben een selectie voor u gemaakt van de beste elektronische alleszagen van topmerken als Dewalt en Bosch blauw. Shop een elektrische alleszaag online bij Toolnation en u profiteert van zeer scherpe internetprijzen, een snelle levering en een gratis verzending al bij een bestelling vanaf € 150,-. Bekijk hieronder ons assortiment.

6 artikel(en)
6 artikel(en)

Een elektrische alleszaag is zeer bruikbaar voor veel verschillende klussen. Zo is een elektrische alleszaag bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het zagen van onder andere protonblokken, hout of isolatiemateriaal. De meeste elektronische alleszagen hebben twee duurzame tegensnijdende zaagbladen die voorkomen dat het materiaal tijdens het werk beweegt.

De alleszagen binnen ons assortiment verschillen voornamelijk in vermogen en lengte van de zaag. Zo zijn er verschillende varianten van de Dewalt elektronische alleszaag verkrijgbaar. Deze zagen verschillen in vermogen tussen de 1600 en 1700 watt. Qua lengte zijn er elektronische alleszagen beschikbaar die variëren tussen 29,5 cm en 43 cm. Ook de veiligheid is bij een elektronische alleszaag van groot belang. Onze alleszagen beschikken over goede beveiligingssystemen. Zo hebben de Dewalt alleszagen een veiligheidsschakelaar die voorkomt dat de zaag ongewenst aanschakelt en een rem die de zaagbladen binnen 3 seconden stopt.

Bent u op zoek naar de perfecte elektrische alleszaag voor iedere klus? Bij Toolnation profiteert u nu van zeer scherpe prijzen op uw elektronische alleszaag. De zagen zijn namelijk verkrijgbaar voor een speciale prijs die varieert tussen de €299 en de €385 (Excl. Btw). Daarnaast profiteert u ook nog eens van onze Toolplus garantie bij de aanschaf van een Dewalt elektrische alleszaag. In plaats van de gebruikelijke fabrieksgarantie van 1 jaar, krijgt u van Toolnation nog een jaar extra garantie op uw alleszaag. Tot slot kunt u gebruik maken van onze pick-up en return service. Mocht uw machine defect raken, dan zorgt Toolnation ervoor dat de zaag kosteloos opgehaald, gerepareerd en geretourneerd wordt.