Diesel Generator

Wilt u een diesel generator bestellen van een bekend merk die u langdurig van elektriciteit kan voorzien? Een diesel generator die u gemakkelijk overal kunt meenemen en op diverse plekken kunt gebruiken? En dat tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Toolnation aan het goede adres! Wij beschikken over een mooi assortiment aan diesel generatoren van Europower die u via bij ons kunt bestellen tegen een scherpe prijs.

Een diesel generator is ideaal als u vaak op verschillende plaatsen moet werken, waar geen of weinig elektrisch vermogen beschikbaar is. Een diesel generator is een door diesel aangedreven generator waarmee elektriciteit opgewekt kan worden. Door het geringe gewicht en de compacte bouw zijn ze makkelijk mee te nemen en overal inzetbaar. Diverse diesel generatoren die wij in ons assortiment hebben zijn voorzien van een alternator met thermische beveiliging en een luchtgekoeld koelsysteem voor optimale prestatie.

8 artikel(en)
8 artikel(en)

Bent u geïnteresseerd en wilt u een diesel generator kopen van een bekend merk? Bestellen via de webshop kan veilig, snel en eenvoudig binnen een paar klikken. Uw bestelling wordt snel en gratis (minimaal €150 excl. BTW) bij u afgeleverd door UPS, TNT-express of DPD. Bovendien heeft u recht op 14 dagen bedenktijd en een gratis pick-up & return service van 3 jaar op de meeste machines. 

.