Muursleuvenfrees

Om muurgroeven snel en zuiver te kunnen frezen, is een muursleuffrees hét gereedschap dat u zoekt. Met een muursleuffrees slijpt u muren in steen en beton zonder probleem, zodat u snel weer aan de slag kunt met uw klus. Gereedschap dat niet mag ontbreken in uw gereedschapskamer.

Frezen van topmerken

Bent u op zoek naar zo’n behulpzame muursleuvenfrees? Op Toolnation vindt u een ruim assortiment muursleuvenfrezen van topmerken als Bosch, Baier, Carat, Protool, Metabo en nog meer. U vindt dus gegarandeerd een frees van topkwaliteit, tegen de scherpe online prijzen waar Toolnation bekend om staat.

Bekijk onze topmerken: Spit Frees | Baier Frees | Carat Frees

Producten 1 - 24 van 34
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 34
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Muursleuvenfrees: strak freeswerk voor ieder project

Zoek je een muursleuvenfrees voor licht doe-het-zelfgebruik, of wil je als professional kunnen vertrouwen op een frees die vele klussen meegaat? Met deze krachtige muursleuvenfrezen wordt het fraai wegwerken van electriciteits-, gas- of waterleidingen in de muur je nu wel heel makkelijk gemaakt. Deze machines kunnen tegen een stootje en slijpen met twee slijpschijven een sleuf van de gewenste breedte in de muur. Door de stofafzuiging houd je goed zicht op het werk en wordt de overlast door stof tot een minimum beperkt.

Frezen voor elke klus

Door het aanbod van diverse muursleuvenfrezen, sleuvenzagen en voegenfrezen zit de geschikte tool er altijd bij. De frezen worden aangeboden van verschillende merken, wattages, diameters van slijpschijven en met diverse toebehoren zoals koffers, aanvullende beitels en/of slijpschijven.

Verschillende eigenschappen van muursleuvenfrezen

De sleuvenfrezen zijn beschikbaar in verschillende wattages. Hoe hoger het wattage, hoe krachtiger en hoe beter de frees geschikt is voor hardere materialen zoals beton. Door een warmloopbeveiliging wordt oververhitting voorkomen. De instelbaarheid van de breedte van de sleuf is iets om rekening mee te houden. Er zijn machines met een vaste breedte, een aantal voor ingestelde breedtes of een traploos instelbaar mechaniek. Ga je veel boven je hoofd werken, let dan ook op het gewicht van het apparaat. Sommige apparaten hebben extra features zoals een laser om kaarsrecht te werken of een extra lang snoer.

Toolnation biedt naast de beste tools nog een aantal aanvullende voordelen. Zo worden er boven de €50 geen verzendkosten berekend, en hebben we naast de standaard voordelige prijzen nóg scherpere dagaanbiedingen. Op diverse merken wordt bovendien een extra garantie geboden. Dus ben je op zoek naar een Baier, Bosch, Makita, Carat, Spit of één van de vele andere merken? Toolnation biedt scherpe prijzen met uitstekende service en verzending zodat jij erop los kunt frezen.