Zaagtafel

Bij Toolnation vind je een ruim assortiment professionele zaagtafels van diverse topmerken als Bosch, DeWalt, Festool, Makita en Metabo. Met een zaagtafel kun je zeer precies al jouw grote - of kleine zaagklussen uitvoeren. Bepaal daarom eerst waarvoor je de zaagtafel gaat gebruiken. Ga je dagelijks professioneel klussen, of gebruik je het thuis een aantal keer per jaar voor kleine klusjes? Onze zaagtafels zijn niet alleen van topkwaliteit maar zijn ook zeer scherp geprijsd. Met een uitgebreid assortiment van verschillende soorten en maten zaagtafels hebben wij voor ieder wat wils. Bekijk ons aanbod met meer dan 90 tafelzagen en bestel jouw gewenste zaagtafel eenvoudig online. Kun je niet vinden wat je zoekt? Bekijk dan onze topmerken hieronder die anderen ook aanschaffen:

Merken: Bosch | Metabo | Dewalt | Festool

Producten 1 - 24 van 91
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Producten 1 - 24 van 91
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Maak het jezelf makkelijker met onze Zaagtafels

Een zaagtafel is een vast opgestelde zaagmachine, uitgerust met een verticaal geplaatst zaagblad. Het voordeel van een zaagtafel is dat je met gemak grotere zaagklussen uit kunt voeren. Bovendien zaag je uiterst precies en de zaagtafel is dan ook zeer geschikt voor het op maat zagen van platen en als afkort- en trekzaag voor het zagen van bijvoorbeeld panelen. Met een zaagtafel maak je projecten als het bouwen van tuinmeubelen en huizen, het leggen van vloeren of bekleding van de gevels gemakkelijker. In ons assortiment zaagtafels vindt u uiteenlopende tafelzagen, variërend in prijs en toepassing. Zo heb je de keuze uit compacte en grotere zaagtafels, combinatiezagen, bouwcirkelzagen, trekcirkelzagen en afkortzagen. Al onze zaagtafels beschikken over een krachtige motor en bieden je een hoog comfort tijdens het zagen. Zo zijn veel van onze zaagtafels ook voorzien van stofafzuiging.

Met een tafelzaagmachine maak je makkelijk lange rechte zaagsneden dankzij de geleiders. Ze kunnen ook zeer precies ingesteld worden. Dit type zaagmachine is beter geschikt voor nauwkeurig langszagen en afkorten dan bijvoorbeeld de lintzaag.

Verschillende soorten zaagtafels

 • Tafelzaag: met een tafelzaag zaag je comfortabel, secuur en snel verschillende houten platen en balken op maat.
 • Combi zaagtafel: de combi zaagtafel fungeert als afkortzaag, verstekzaag en tafelzaag en is bestemd voor elk type kluswerk.
 • Cirkelzaagtafel: het zaagblad is al bevestigd in de cirkelzaag en wordt aangedreven vanuit de onderkant van de cirkelzaagtafel zo kun je makkelijk en snel jouw klus afmaken.
 • Flip over zaagtafel: dit type zaagtafel is een afkortzaag en tafelzaag in één. De DeWalt combinatiezaag is een echte flip over. De tafel wordt 180 graden gedraaid om van zaagtafel naar afkorten over te schakelen en v.v.
Welke zaagtafel kopen? Dat hangt af waar je de zaagtafel voor wilt gebruiken en hoe vaak. Kies je voor mobiel, stationair op de werkbank of op (verstelbare) poten? Voor dagelijks gebruik of slechts af en toe? Een tafelzaag kopen doe je niet even snel, maar denk goed na over welke eigenschappen een goede zaagtafel voor jou moet beschikken.

Wat zijn de voordelen?

Onze zaagtafels helpen u met grote- en kleine klussen; Onze zaagtafels helpen u met nauwkeurig zagen; Onze zaagtafels zagen verschillende materialen; Onze zaagtafels hebben verschillende features zoals: stofafzuiging en parallelgeleiders; Onze zaagtafels neemt u makkelijk overal mee.

Waarom Toolnation?

Een professionele klus verdient een professionele zaagtafel. In onze webshop heb je ruime keuze aan zaagtafels. Voor de professional, maar ook een kleine zaagtafel voor de serieuze doe-het-zelver. Je vindt in onze shop gerenommeerde merken en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Toolnation levert je enkel zaagtafels van de beste merken, en dat tegen de scherpste internetprijzen. Afhankelijk van het door jou bestelde merk zaagtafel geven we u een garantie oplopend tot wel 5 jaar. Al bij een bestelling van € 50,- leveren we geheel gratis. Zo heeft u de zaagtafel niet alleen snel maar ook voordelig in huis.

Wij zij officieel dealer van alle bekende tafelzaag merken, dus je vindt bij ons ook de originele onderdelen voor onderhoud en vervanging. Bedenk, dat het werken met originele onderdelen de veiligheid ten goede komt.