Zaagtafel

Bij Toolnation vindt u een ruim assortiment professionele zaagtafels van diverse topmerken als Bosch, DeWalt, Festool, Makita en Metabo. Met een zaagtafel kunt u zeer precies al uw grote - of kleine zaagklussen uitvoeren. Bepaal daarom eerst waarvoor je de zaagtafel gaat gebruiken. Gaat u dagelijks professioneel klussen, of gebruikt u het thuis een aantal keer per jaar voor kleine klusjes? Onze zaagtafels zijn niet alleen van topkwaliteit maar zijn ook zeer scherp geprijsd. Met een uitgebreid assortiment van verschillende soorten en maten zaagtafels hebben wij voor ieder wat wils. Bekijk ons aanbod met meer dan 90 tafelzagen en bestel uw gewenste zaagtafel eenvoudig online. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Bekijk dan onze topmerken hieronder die anderen ook aanschaffen:

Merken: Bosch | Metabo | Dewalt | Festool

Producten 1 - 24 van 106
Incl. BTW Excl. BTW
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 106
Incl. BTW Excl. BTW
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak het jezelf makkelijker met onze Zaagtafels

Een zaagtafel is een vast opgestelde zaagmachine, uitgerust met een verticaal geplaatst zaagblad. Het voordeel van een zaagtafel is dat je met gemak grotere zaagklussen uit kunt voeren. Bovendien zaag je uiterst precies en de zaagtafel is dan ook zeer geschikt voor het op maat zagen van platen en als afkort- en trekzaag voor het zagen van bijvoorbeeld panelen. Met een zaagtafel maakt u projecten als het bouwen van tuinmeubelen en huizen, het leggen van vloeren of bekleding van de gevels gemakkelijker. In ons assortiment zaagtafels vindt u uiteenlopende tafelzagen, variërend in prijs en toepassing. Zo heeft u de keuze uit compacte en grotere zaagtafels, combinatiezagen, bouwcirkelzagen, trekcirkelzagen en afkortzagen. Al onze zaagtafels beschikken over een krachtige motor en bieden u een hoog comfort tijdens het zagen. Zo zijn veel van onze zaagtafels ook voorzien van stofafzuiging.

Verschillende soorten zaagtafels

Tafelzaag: met een tafelzaag zaagt u comfortabel, secuur en snel verschillende houten platen en balken op maat. Combi zaagtafel: de combi zaagtafel fungeert als afkortzaag, verstekzaag en tafelzaag en is bestemd voor elk type kluswerk. Cirkelzaagtafel: het zaagblad is al bevestigd in de cirkelzaag en wordt aangedreven vanuit de onderkant van de cirkelzaagtafel zo kunt u makkelijk en snel uw klus afmaken.

Wat zijn de voordelen voor u?

Onze zaagtafels helpen u met grote- en kleine klussen; Onze zaagtafels helpen u met nauwkeurig zagen; Onze zaagtafels zagen verschillende materialen; Onze zaagtafels hebben verschillende features zoals: stofafzuiging en parallelgeleiders; Onze zaagtafels neemt u makkelijk overal mee.

Waarom Toolnation?

Toolnation levert u enkel zaagtafels van de beste merken, en dat tegen de scherpste internetprijzen. Afhankelijk van het door u bestelde merk zaagtafel geven we u een garantie oplopend tot wel 5 jaar. Al bij een bestelling van € 50,- leveren we geheel gratis. Zo heeft u de zaagtafel niet alleen snel maar ook voordelig in huis. Wacht niet langer en maak een keuze uit ons mooie uitgebreid assortiment zaagtafels!