Zaagtafel

Bij Toolnation vindt u een ruim assortiment professionele zaagtafels van diverse topmerken als Bosch, DeWalt, Festool, Makita en Metabo. Met een zaagtafel kunt u zeer precies al uw zaagklussen uitvoeren. Onze zaagtafels zijn niet alleen van topkwaliteit maar zijn ook zeer scherp geprijsd. Bekijk ons aanbod met meer dan 80 tafelzagen en bestel uw gewenste zaagtafel eenvoudig online.

Merken: Bosch | Metabo | Dewalt | Festool

Producten 1 - 24 van 93
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 93
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Een zaagtafel is een vast opgestelde zaagmachine, uitgerust met een verticaal geplaatst zaagblad. Het voordeel van een zaagtafel is dat je met gemak grotere zaagklussen uit kunt voeren. Bovendien zaag je uiterst precies en de zaagtafel is dan ook zeer geschikt voor het op maat zagen van platen en als afkort- en trekzaag voor het zagen van bijvoorbeeld panelen. Met een zaagtafel maakt u projecten als het bouwen van tuinmeubelen en huizen, het leggen van vloeren of bekleding van de gevels gemakkelijker. In ons assortiment zaagtafels vindt u uiteenlopende tafelzagen, variërend in prijs en toepassing. Zo heeft u de keuze uit compacte en grotere zaagtafels, combinatiezagen, bouwcirkelzagen, trekcirkelzagen en afkortzagen. Al onze zaagtafels beschikken over een krachtige motor en bieden u een hoog comfort tijdens het zagen. Zo zijn veel van onze zaagtafels ook voorzien van stofafzuiging.

Toolnation levert u enkel zaagtafels van de beste merken, en dat tegen de scherpste internetprijzen. Afhankelijk van het door u bestelde merk zaagtafel geven we u een garantie oplopend tot wel 5 jaar. Al bij een bestelling van € 50,- leveren we geheel gratis. Zo heeft u de zaagtafel niet alleen snel maar ook voordelig in huis. Wacht niet langer en maak een keuze uit ons mooie assortiment zaagtafels!