Combihamer

Bent u een professional of hobby klusser en wilt u een gereedschap dat kan boren, hameren en beitelen? Dan is een combihamer waar u naar op zoek bent. Op Toolnation.nl vindt u combihamers die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, van vele bekende merken als Dewalt, Bosch Blauw, AEG, Makita, Metabo, Hitachi. Wij bieden combihamers van topkwaliteit aan tegen zeer scherpe prijzen.

De combihamer wordt veelvuldig gebruikt voor het boren, beitelen en hameren van diverse materialen zoals bijvoorbeeld beton of steen. Talloze combihamers beschikken over een goede afdichting tegen steenstof en een koppel die verstelbaar is. Een hoge koppel gebruikt u voor het bewerken van harde materialen en een lagere koppel voor minder harde materialen. De meeste combihamers hebben ook een trillingsdemper om het aantal trillingen tijdens de werkzaamheden te reduceren. Hierdoor raakt u minder snel vermoeid.

Producten 1 - 24 van 105
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 105
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bent u geïnteresseerd in een combihamer van een bekend merk die u tegen een aantrekkelijk tarief kunt bestellen? Bekijk hieronder ons assortiment aan combihamers en bestel eenvoudig online. U bent verzekerd van een snelle levering door UPS, TNT-express of DPD als u een bestelling plaatst bij Toolnation. Bestelt u voor minimaal €150 (excl. BTW) aan gereedschappen? Dan betaalt u geen verzendkosten! Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling, dan kunt u binnen 14 dagen uw ontvangen producten terugstruren. U geniet op de meeste gereedschappen ook van een gratis pick-up & return service van 3 jaar. In het geval van een defect, wordt uw gereedschap kosteloos door ons opgehaald, gerepareerd en weer bij u afgeleverd. Wij beschikken over een eigen werkplaats en kunnen de reparatie snel en vakkunding voor u uitvoeren. Aarzel niet verder en bestel vandaag nog uw combihamer voor een scherpe prijs.