Cirkelzaag

De cirkelzaag is een handige tool waarmee voornamelijk hout gezaagd wordt. Een cirkelzaag heeft een cirkelvormig zaagblad dat heel snel ronddraait. Hierdoor is het gemakkelijk om onder andere plaatmateriaal recht af te zagen. Dit is dan ook het grootste voordeel van een cirkelzaag ten opzichte van een decoupeerzaag. Het is moeilijk om bochten te draaien waardoor de zaag eigenlijk vanzelf al rechtuit zal zagen. Het is echter wel zo dat hoe harder je tegen de machine drukt deste meer splinters het geeft. Het is daarom belangrijk dat je de cirkelzaag het werk laat doen.

Merken: Bosch | Dewalt | Hitachi | Metabo | Makita

Producten 1 - 24 van 123
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 123
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Cirkelzagen van alle bekende merken

Toolnation heeft een groot assortiment cirkelzagen van verschillende merken zoals: Festool, Mafell, Makita en Metabo. Het assortiment bestaat zowel uit handcirkelzagen als tafelcirkel zagen. Beide hebben zo hun eigen voordelen. Sommige handzagen kunnen bijvoorbeeld invallend zagen. Hiermee bedoelen we dat je midden op het werkstuk kunt starten met zagen en vanuit daar verder kunt gaan. U kunt al een cirkelzaag bij Toolnation bestellen vanaf €83 (Excl. btw).

Wanneer je een cirkelzaag bij Toolnation aanschaft, zal je altijd met een zaag van kwaliteit werken. Op de merken Festool, Fein, Protool, Mafell en Makita geniet u bij ons zelfs van een verlengde garantie. Dit zal, afhankelijk van het merk, 1 of 2 jaar zijn. Daarnaast streven we ernaar altijd de scherpste prijzen te hanteren. De bezorging van uw Cirkelzaag is vanaf €50 gratis.

Bij het kopen van het zaagblad voor uw cirkelzaag moet u wel op een aantal zaken letten:
 • Het juiste zaagblad is afhankelijk van de machine die u aanschaf.
 • U kunt verschillende zaagbladen voor verschillende materialen kopen.