Inbussleutel

Wil je een inbussleutel kopen? Dat zit je goed bij Toolnation. Hier vind je inbussleutels voor scherpe prijzen, van hoge kwaliteit en topmerken. Een inbussleutel, ook wel stiftsleutel genoemd, is onmisbaar om binnenzeskantschroeven mee te monteren. De maat van de sleutel moet exact overeenkomen met de schroef. Met keuze uit meer dan 20 verschillende soorten sleutels vind je hier vast waar je naar op zoek bent. Daarnaast kun je nog voordeliger kiezen voor een inbussleutelset, meer voor minder!

Plaats jouw bestelling eenvoudig en veilig bij ons online, dan zorgen wij dat deze zorgvuldig op het gewenste adres wordt bezorgd.

Populaire merken: Gedore inbussleutel | Wiha inbussleutel | Stanley inbussleutel

Producten 1 - 24 van 655
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 655
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inbussleutel, een onmisbaar stuk gereedschap

Begin twintigste eeuw heeft het Duitse bedrijf Bauer und Schauerte de sleutel om de binnenzeskantschroef mee vast te draaien gepatenteerd. De naam inbus is hier ook van afgeleid. Sinds de introductie van deze schroef, zie je hem in steeds meer werkgebieden terug. Eerst werd hij vooral gebruikt in fietsen en motoren, maar tegenwoordig wordt hij ook veel gebruikt in meubels. Een gereedschapskist is dan ook niet compleet zonder een inbussleutelset.

De L-vorm van de inbussleutel is aan beide zijden te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je ook schroeven op moeilijk bereikbare plekken kunt vastdraaien.

Daarnaast zijn er diverse modellen met een dwarsgreep waarbij er in de greep nog een zijpunt zit. Zo profiteer je optimaal van de voordelen van comfortabel schroeven met een handgreep en de veelzijdigheid van het standaardmodel. De maat van de sleutel is aan beide kanten gelijk.

Torx inbussleutel

Voor het los- en vastdraaien van Torx schroeven op moeilijk bereikbare plaatsen is er een stiftsleutel met een Torx kop. Ook van dit type sleutel hebben we verschillende modellen in het assortiment, de L-vorm, de T-greep en modellen met een dwarsgreep. Zo vind je altijd een model dat past bij jouw wensen.

Professioneel gereedschap voor iedereen

Of je nu een professional bent of enthousiaste doe-het-zelver, bij Toolnation vinden we dat iedereen het gemak en de kwaliteit mag ervaren van werken met kwaliteitsgereedschap. Wij zijn officieel dealer van alle aangeboden merken op onze site, dus ook voor vragen over passend gereedschap kun je altijd bij ons terecht.

Of je nu alleen een losse inbussleutel, een inbussleutelset of complete gereedschapskisten nodig hebt, je kunt altijd rekenen op onze service en een ruime keuze uit gereedschap van merken die al jaren onderscheidend zijn op het gebied van kwaliteit en innovatie.