Klopboormachine

Op Toolnation.nl vindt u een divers assortiment aan krachtige klopboormachines van topmerken als AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Festool, Hitachi en Metabo. Onze klopboormachines worden tegen de scherpste prijzen aangeboden. Bovendien zijn onze klopboormachines in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en voor diverse toepassingen geschikt.

Een klopboormachine neemt al het zware werk op het gebied van boren van u over. Net als bij een boormachine zorgt een klopboormachine voor een kloppende beweging voor het boren in bijvoorbeeld beton of steen. Deze kloppende beweging zorgt ervoor dat het materiaal op een efficiënte manier wordt verpulverd, terwijl de roterende beweging het puin afvoert. Voor de productie van klopboormachines worden de meest geavanceerde technologieën en beste materialen ingezet om een klopboormachine af te leveren van hoge kwaliteit. Talloze klopboormachines die wij in ons assortiment hebben beschikken daarom over een ergonomisch ontwerp voor een comfortabel gebruik, variabele toerentalregeling en geïntegreerde metalen blokbouwtechnologie voor een hogere duurzaamheid en stabiliteit.

Merken klopboormachines: Bosch | Metabo | Hitachi | Milwaukee

Producten 1 - 24 van 73
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 73
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Professionele klopboormachines

Een klopboormachine heeft een boor die ronddraait en daarnaast ook een soort kloppende beweging maakt. Dankzij deze kloppende beweging kom je moeiteloos door bijvoorbeeld een stenen muur heen. Deze boormachine is meestal voorzien van een toerental dat je zelf kunt regelen, op die manier kun je dit instellen op het juiste toerental voor elke klus. Het toerental wordt aangegeven met toeren per minuut (t.p.m).

Daarnaast zit er in de meeste gevallen een snelspan boorkop op de boormachine; de meest bekende en universele boorkop. Dat wil eigenlijk zeggen dat alle gangbare en voorkomende boren (metaal-, steen- en houtboren) altijd goed passen.

Klopboormachines van verschillende merken

Klopboormachines zijn er van verschillende merken als: Hitachi, Bosch en Milwaukee. Wil je de klopboormachine uren achter elkaar en meer op professioneel gebied gebruiken? Dat is uiteraard heel goed mogelijk. Er zijn professionele klopboormachines verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn om er urenlang achter elkaar mee te kunnen werken. Bovendien is er bij de productie van dit soort boormachines goed gekeken hoe je er zo comfortabel mogelijk mee kan klussen. Deze professionele boormachines zijn qua gewicht heel licht, hebben een goede grip en zijn vervaardigd van duurzame materialen. De keuze voor duurzame materialen draagt in het bijzonder bij aan een langere levensduur, ook als de klopboormachines heel intensief worden gebruikt.

Boor gemakkelijk door metaal, hout en steen

Een klopboormachine gebruik je om een gat te boren in bijvoorbeeld hout, metaal, steen of gips. Het gebruik van een klopboormachine op tegels wordt vaak afgeraden omdat de kans groot is dat, vanwege de kloppende beweging, de tegel zal barsten. Bij het gebruiken van een klopboormachine wordt een deel van de kracht geleverd door de gebruiker. Om die reden is het aan te raden om, voor de echt zware klussen, een boorhamer te gebruiken.