Klopboormachine

Op Toolnation.nl vindt u een divers assortiment aan krachtige klopboormachines van topmerken als AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Festool, Hitachi en Metabo. Onze klopboormachines worden tegen de scherpste prijzen aangeboden. Bovendien zijn onze klopboormachines in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en voor diverse toepassingen geschikt.

Een klopboormachine neemt al het zware werk op het gebied van boren van u over. Net als bij een boormachine zorgt een klopboormachine voor een kloppende beweging voor het boren in bijvoorbeeld beton of steen. Deze kloppende beweging zorgt ervoor dat het materiaal op een efficiënte manier wordt verpulverd, terwijl de roterende beweging het puin afvoert. Voor de productie van klopboormachines worden de meest geavanceerde technologieën en beste materialen ingezet om een klopboormachine af te leveren van hoge kwaliteit. Talloze klopboormachines die wij in ons assortiment hebben beschikken daarom over een ergonomisch ontwerp voor een comfortabel gebruik, variabele toerentalregeling en geïntegreerde metalen blokbouwtechnologie voor een hogere duurzaamheid en stabiliteit.

Merken klopboormachines: Bosch | Metabo | Hitachi | Milwaukee

Producten 1 - 24 van 74
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 74
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bent u overtuigd van de kracht en kwaliteit van klopboormachines en wilt er één aanschaffen? Bestel direct uw klopboormachine eenvoudig en snel bij ons online. Gratis verzending bij een bestelling van minimaal €150 (excl. BTW), snelle levering door UPS, TNT-express en DPD, 14 dagen bedenktijd en een gratis pick-up & return service van 3 jaar op de meeste machines zijn bij Toolnation de standaard. In het geval van een defect wordt uw gereedschap gratis opgehaald, gerepareerd en weer bij u afgeleverd. Wij beschikken over een eigen werkplaats, waardoor wij de reparatie op een vlotte en vakkundige manier voor u kunnen uitvoeren.