Betonmixers

Het zelf mixen van beton en andere mengsels om mee te bouwen heeft vele voordelen. Zo kost het zelf mixen een stuk minder dan aangeleverd materiaal. Ook de levertijd is een stuk korter als u zelf aan de slag gaat met een mengmachine en mixers. Om u hierbij te helpen, heeft Toolnation een groot aantal verschillende betonmixers.

Profiteer direct van de voordelen

Het bestellen van onze mixers en mengmachines biedt u vele voordelen. Zo is online bestellen bij Toolnation snel en veilig en heeft u 14 dagen bedenktijd. Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk aan uw klus kunt beginnen, dus we garanderen een snelle bezorgtijd.

Populaire betonimixer merken: Carat | Scheppach | HiKOKI

Producten 1 - 24 van 67
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 67
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betonmixers: veelzijdig, schoon én snel

Betonmixers staan garant voor krachtig mixen van uiteraard beton maar zeker ook andere producten als verf en gips. Behalve krachtig, staan betonmixers voor snelheid afhankelijk ook van de sterkte van de motor. In de bouw wordt veel tijdwinst geboekt door het gebruik van een betonmixer.

Versnellingen

Betonmixers beschikken over soms wel zes maar in elk geval vaak twee versnellingen. Door een lagere versnelling in te schakelen, zorg je ervoor dat de mixer minder snel draait. De versnellingen maken dat de machine veelzijdig is. Elke materiaal behoeft immers een andere (meng)snelheid. Verantwoordelijk voor het goed mixen van beton is de roerpeddel, die in diverse diameters beschikbaar is. Goed mixen betekent klontvrij, sneller en schoon werken.

Sterker eindresultaat

De betonmixer wordt elektrisch aangedreven en is beschikbaar in verschillende wattages waardoor gemakkelijk grote hoeveelheden cement, beton, stuc of verf gemengd of op kleur gebracht kan worden. Door met een vaste snelheid te werken, kan er spatvrij gewerkt worden en met betonmixers worden de grondstoffen zo gemengd dat er een sterker resultaat ontstaat. En dat zijn bepaald geen onbelangrijke aspecten voor beton en cement. De twee-hands handgreep zorgt voor optimale controle tijdens het mixen en het resultaat is altijd indrukwekkend én bovendien veel beter dan het met de hand mengen.

Werken met een betonmixer is niet moeilijk; het is een kwestie van bijvoorbeeld mortel of cementspecie in de metselkuip gooien en de mixer doet daarna de rest. Schilders, stukadoors en andere mensen die in de bouw actief zijn kunnen tegenwoordig niet zonder een mixer, die bovendien veel sneller mengt dan dat de klus met de hand geklaard moet worden.

Op Toolnation.nl vind je een breed scala aan betonmixers. Behalve het royale aanbod en de scherpe prijzen verzendt toolnation.nl gratis bij besteding vanaf 50 euro en biedt het elke dag scherpe dagaanbiedingen. Bovendien wordt op merken als Bosch, Festool, Fein, DeWalt en Makita extra garantie gegeven.