Benzine Generator

Bent u op zoek naar een benzine generator? Dan moet u bij Toolnation zijn! In ons assortiment vindt u benzine generatoren van Europower, Hitachi en Makita die tegen de scherpste prijzen worden aangeboden. Wij beschikken over benzine generatoren die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

Een generator gebruikt men voor het produceren van elektriciteit door middel van een verbrandingsmotor. Benzine generatoren maken gebruiken van benzine om elektriciteit op te wekken. Dankzij de compacte bouw van de generatoren zijn ze makkelijk te verplaatsen en daardoor overal inzetbaar. Talloze benzine generatoren die wij in ons assortiment hebben beschikken over een beveiligingssysteem om het afslaan van de motor tegen te gaan, een sensor en indicatie voor het oliepeil, elektromagnetische brandstofklep en een automatische stationairloop bij nullast.

Producten 1 - 24 van 26
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 26
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wij hebben een ruim assortiment aan benzine generatorem die u veilig en eenvoudig via de webshop kunt bestellen. 14 dagen bedenktijd, snelle bezorging door UPS, TNT-express of DPD en gratis verzending (bij een bestelling van minimaal €150 excl. BTW) zijn bij ons de standaard. Bovendien geniet u op de meeste producten van een gratis pick-up & return service van 3 jaar. In het geval van een defect wordt uw product gratis opgehaald, hersteld en weer bij u afgeleverd."