Schroevendraaiersets

Schroevendraaiers zijn onmisbaar voor elke klusser, van professional tot hobbyist. Bij Toolnation vind je een schroevendraaierset voor alle soorten doeleinden. Van de standaardsets met kruis- en sleufkopschroevendraaiers in verschillende afmetingen, sets met ratelkop, tot precisie schroevendraaiers en sets met speciale schroevendraaiers voor bijvoorbeeld fijnmechanica of hobby en modelbouw.

Ook hebben we universele schroevendraaiers met losse bitjes. Natuurlijk vind je bij Toolnation ook een torx schroevendraaierset van één van onze kwaliteitsmerken Bahco, Stanley, Wera, Wiha en diverse andere fabrikanten.

Bekijk onze merken: Bahco schroevendraaieset | Stanley schroevendraaieset | Wera schroevendraaieset   

Producten 1 - 24 van 275
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 275
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De juiste schroevendraaier voor elke klus

Verschillende materialen vragen om een ander soort schroevendraaier en natuurlijk bepaalt het type schroefkop welke schroevendraaier geschikt is voor welke klus. Alle goede schroevendraaiers hebben echter een aantal overeenkomsten. Ze moeten goed in de hand liggen, met een goede grip en van sterk en slijtvast materiaal zijn.

Zeker als je bedrijfsmatig gereedschap nodig hebt, moet dit aan hoge eisen voldoen om van een lange levensduur te kunnen genieten. Let altijd op een goed ergonomisch handvat, om RSI-klachten te voorkomen.

Daarom hebben we bij Toolnation juist ook voor de professional goede schroevendraaiersets in ons assortiment. Sommige sets zijn extra compleet met spanningzoeker of tangen en handige opbergkoffers.

Een schroevendraaierset voor speciaal werk

Fijn werk, zoals horloges maken en werken aan elektronica, vraagt om speciale, extra kleine schroevendraaiers. Wij hebben zowel horlogemakersets als sets voor fijnmechanica.

Een praktisch, ruimtebesparend alternatief is om te kiezen voor vario sets. Deze hebben één handgreep en verwisselbare bits of schroefkoppen. Bij de vario sets zijn er ook diverse op accu, dat ontlast de druk op je hand, pols en arm en zorgt dat je langer door kunt werken zonder klachten.

Torx schroevendraaierset

Torx schroeven kom je meer en meer tegen als alternatief voor de kruiskopschroeven. En dat is begrijpelijk, door het stervormige gat met zes hoeken heb je een betere grip bij het monteren van deze schroeven. Deze schroeven kom je in zeer diverse toepassingen tegen en daarom is het erg fijn om de Torx schroevendraaiers in je gereedschapscollectie te hebben. Met een Torx set heb je direct alle gangbare maten bij elkaar.

Gereedschap kopen bij een officiële dealer

Wanneer je gereedschap koopt bij Toolnation, koop je met de zekerheid van kopen bij een officiële dealer.

Zo ben je ervan verzekerd dat je alleen originele producten koopt en dat reparaties of reclamaties tijdens de garantieperiode zonder problemen verholpen kunnen worden. Problemen met één van onze producten kun je aan ons doorgeven via je accountpagina, of via de contactpagina.