Waterstofzuiger

Ben je op zoek naar een betrouwbare waterstofzuiger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over verschillende professionele merken, zoals Bosch, Kärcher, Metabo, Spit, Starmix en nog veel meer. Door dit uitgebreide assortiment hebben we dan ook altijd iets voor jouw specifieke probleem en binnen jouw prijsklasse. Heb je een keuze kunnen maken voor een nieuwe nat- en droogzuiger? Reken af met vuil wat je gewone stofzuiger niet op kan zuigen.

Bekijk onze waterstofzuiger topmerken: Kärcher | Starmix | Ghibli

Producten 25 - 48 van 181
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 25 - 48 van 181
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De voordelen van een waterstofzuiger

Een waterzuiger (ook alleszuiger, multizuiger of nat- en droogzuiger genoemd) brengt veel voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is uiteraard dat hij vele malen krachtiger is dan een normale stofzuiger. Hierdoor kan je niet alleen ook vloeistoffen opzuigen, ook zal dit er voor zorgen dat er grover vuil opgezogen kan worden. Daarnaast is de nat- en droogzuiger ook sterker dan een normale stofzuiger. Hij kan dus beter tegen een stootje, wat wel zo handig is op bijvoorbeeld een bouwplaats. Daarnaast zijn er ook verschillende types met extra mogelijkheden. Zo kan er elektrische apparatuur worden aangesloten op de multizuiger. Dit geeft je dan bijvoorbeeld de mogelijkheid om hem tegelijk te laten lopen met een schuurmachine. Vervolgens kan er ook een blaasfunctie op zitten. Dit geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld bladeren uit de dakgoot te verwijderen.

Verschillen van waterzuigers ten opzichte van gewone stofzuigers

Doordat de waterstofzuiger veel krachtiger is dan een gewone stofzuiger, kent het ook een aantal verschillen in het gebruik. Allereerst krijg je verschillende mondstukken bijgeleverd. Dit is dan ook van belang doordat de mondstukken voor verschillende doeleinden gebruikt dienen te worden. Zo zijn er bijvoorbeeld borstels die gebruikt kunnen worden voor harde vloeren en vloeistoffen verwijder je met rubberen mondstukken. Let er wel op dat de mondstukken minder flexibel zijn dan bij een gewone stofzuiger. Daarnaast beschikt de waterzuiger over een motorfilter. Deze zorgt ervoor dat de motor niet beschadigt wordt door kleine stofdeeltjes. Ook is er een filter voor het vuil en water. In sommige gevallen bevat het apparaat twee van deze filters om het water en het vuil te scheiden. Wanneer je bijvoorbeeld water hebt opgezogen, is het verstandig om de filter eruit te halen en te laten drogen. Dit zal namelijk voorkomen dat er schimmelvorming in het apparaat voorkomen en de levensduur aanzienlijk vergroten!