Milwaukee Maand! | Gratis Accu én Exclusieve Kortingen!* Op=Op  > Ontdek het nu

QBrick SKRWQCOCCZAPG001 One Cart 2.0 Trolley

5901238257202
Artikelnr
SKRWQCOCCZAPG001
Pre-order nu! Beschikbaar vanaf juni
Adviesprijs 164,22 Aanbiedingsprijs 118,57 97,99 excl. BTW
Nieuw
QBrick SKRWQCOCCZAPG001 One Cart 2.0 Trolley - 2
QBrick SKRWQCOCCZAPG001 One Cart 2.0 Trolley - 1 QBrick SKRWQCOCCZAPG001 One Cart 2.0 Trolley - 2 QBrick SKRWQCOCCZAPG001 One Cart 2.0 Trolley - 3 QBrick SKRWQCOCCZAPG001 One Cart 2.0 Trolley - 4 QBrick SKRWQCOCCZAPG001 One Cart 2.0 Trolley - 5 QBrick SKRWQCOCCZAPG001 One Cart 2.0 Trolley - 6 QBrick SKRWQCOCCZAPG001 One Cart 2.0 Trolley - 7
Productinformatie

Qbrick System One Cart 2.0 Trolley

De Qbrick System ONE Cart is een grote gereedschapskist op wielen die uitstekende mobiliteit biedt voor Qbrick modulaire systemen.

Het Qbrick System ONE 2.0 is een modulair opbergsysteem speciaal ontworpen voor professionals. Met dit systeem kunt u uw eigen opbergsysteem samenstellen, variërend van gereedschapskoffers tot organizers en trolleys. Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig om uw gereedschap en accessoires georganiseerd te houden, zowel tijdens transport als in de werkplaats.

Qbrick System ONE Cart 2.0 is een compleet nieuw model van de grootste mobiele transportbox, die een solide basis vormt voor andere Qbrick System-modules. Het verhoogde draagvermogen tot 100 kg en de inhoud van 52 liter zorgen voor een comfortabel transport van groot en zwaar gereedschap.

Bijzondere Kenmerken

 • Dankzij de modulaire opzet kunt u uw opbergsysteem aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Of u nu een compacte gereedschapskoffer nodig heeft voor onderweg of een uitgebreide organizer voor in de werkplaats, het Qbrick System ONE 2.0 biedt de flexibiliteit om aan uw wensen te voldoen.
 • De trolleys binnen het systeem zorgen voor gemakkelijk transport van uw gereedschap, waardoor u efficiënter kunt werken, zelfs op locatie. Dit alles maakt het Qbrick System ONE 2.0 een ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbaar en aanpasbaar opbergsysteem voor hun gereedschap.

Sterke punten

 • Solide telescopische handgreep met demontagefunctie: De Cart is voorzien van een stevige telescopische handgreep die eenvoudig te demonteren is voor gemakkelijk transport, waardoor het systeem nog draagbaarder wordt.
 • Grotere wielen met uitstekende tractie: De Cart is uitgerust met veel grotere wielen (22,3 cm diameter) die bedekt zijn met een dikke laag rubber. Dit zorgt voor een uitstekende en stille tractie, zelfs in zeer moeilijke terreinomstandigheden, waardoor het gemakkelijker wordt om het systeem te verplaatsen.
 • Verstelbare compartimenten en bakken: De rijke uitrusting van de Cart omvat 2 verstelbare compartimenten en 2 bakken, waardoor gebruikers hun gereedschap en accessoires gemakkelijk kunnen organiseren en meenemen.
 • Hoogwaardige afdichting: Het geheel is beveiligd met een hoogwaardige afdichting die de beste bescherming in zijn klasse op IP66-niveau garandeert, waardoor uw gereedschap beschermd blijft tegen stof en water.
 • Versie 2.0 van ONE line-producten: Dit model behoort tot de nieuwe generatie gereedschapskisten en organizers met een versterkte structuur. De extra aanpassing van de behuizingen voor het monteren van schroefdraadinserts in maat M8 biedt gebruikers de mogelijkheid om het systeem vrij te personaliseren naar hun behoeften.

Technische gegevens

 • Externe afmetingen 641 [L] x 485 [B] x 660 [H] mm
 • Interne afmetingen 507 [L] x 314 [B] x 337 [H] mm
 • Diagonaal 685 mm
 • Capaciteit 52L
 • Klasse IP66
Meer informatie
Meer informatie
EAN 5901238257202
Bestelnummer SKRWQCOCCZAPG001
Merk QBrick
Trusted Shops Reviews