Betonschaar

Voor goede kwaliteit betonscharen bent je hier op het juiste adres. In onze webshop vind je verschillende soorten betonscharen van verschillende merken. De scharen zijn van hoge kwaliteit en dit tegen scherpe prijzen. Dat is natuurlijk een groot voordeel. De betonscharen zijn voor verschillende klusjes toepasbaar. Zo is het ideaal om met deze schaar gehard metaal door te knippen. Denk daarbij aan kettingen en grote staven en ander zeer stevig metaal. Deze schaar is ideaal om te gebruiken wanneer je een onderneming hebt en vaak klussen doet, zoals sloopwerkzaamheden. Maar ook voor huisklussen is het ideaal. 

Bekijk onze merken: Bahco betonschaar | Hit betonschaar | Stanley betonschaar

Producten 1 - 24 van 60
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 60
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verschillende betonscharen

In ons assortiment zijn verschillende betonscharen opgenomen, die voor verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden. Zo heb je bijvoorbeeld de Stanley boutenscharen. Deze scharen staan bekend om het sterke en duurzame metaal. Er is namelijk gebruikgemaakt van gesmeed molybdeen. Om die reden kan deze boutenschaar gebruikt worden om hard metaal door te knippen. Denk daarbij aan stalen kettingen en dergelijke. Bovendien is het mogelijk om de bekken te verstellen. Er worden niet alleen grote betonscharen verkocht, maar het is ook mogelijk om kleine boutenscharen aan te schaffen. Deze zijn ideaal voor het doorknippen en verwerken van kleinere materialen. De Gedore boutenschaar is daarvoor goed toepasbaar. Deze is zeer compact en staat bekend om zijn sterke snijcapaciteit. Daarmee kun je in snel tempo verschillende fijne metalen doorknippen.

Er zijn dus verschillende betonscharen verkrijgbaar. De prijzen kunnen variëren. Dit is van een aantal zaken afhankelijk. Allereerst heeft dit te maken met de kwaliteit. Betonscharen die gemaakt zijn van hoge kwaliteit materiaal zijn over het algemeen ook duurder. Maar ook de toepasbaarheid van de betonschaar speelt een grote rol bij het vaststellen van de prijs. Betonscharen die meer bedoeld zijn voor het doorknippen van kleiner materiaal zijn over het algemeen goedkoper. Daarnaast speelt ook nog het merk een grote rol.

Toepasbaarheid betonschaar

Zoals al kort werd vermeld, kan een betonschaar voor verschillende toepassingen gebruikt worden. De naam doet vermoeden dat het enkel gebruikt wordt voor het doorknippen van beton, maar dit is niet het geval. Het gaat om het staal dat is verwerkt in het gewapende beton. Er zijn diverse varianten betonscharen die voor verschillende toepassingen gebruikt moeten worden. Het is daarom van belang om goed de specificaties na te lezen. Wanneer je een schaar bijvoorbeeld voor de verkeerde toepassing gebruikt, bestaat er namelijk een kans dat deze kapot gaat. Dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen.