Pre Summer Sale! | Tijdelijk, extra korting op alle voorradige producten! > Bekijk actie

Over ons

Toolnation is de online shop, en onderdeel van handelsonderneming Dirks BV. Dirks Machines, de winkel die gevestigd is in Beek (NL) heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het leveren van machines en gereedschappen binnen de bouw, automotive en industriesector. Doordat de vraag van particulieren die kwaliteitsgereedschap en machines steeds groter werd, heeft Dirks machines/ handelsonderneming Dirks BV. besloten het assortiment uit te breiden waarbij we naast onze zakelijke klanten ook particuliere klanten kunnen voorzien van kwaliteitsgereedschap en machines. 

Welk merk of type gereedschap of machine u ook zoekt, de kans is groot dat u het bij Toolnation gaat vinden, en in de meeste gevallen ook voor de beste prijs. Wij bieden bij Toolnation een assortiment dat zowel informatief, prijstechnisch als ook kwalitatief in evenwicht is. U vindt bij ons niet alleen de bekende merken gereedschap en machines van o.a. BoschMakitaMilwaukeeDewaltHikoki en Festool, maar ook de minder bekende merken. Wij streven ernaar een aansluitend aanbod te bieden voor iedere professional, klusser en doe-het-zelver! Alle producten die wij verkopen zijn geselecteerd om het beste te bieden voor iedere toepassing. > Alle merken


Contact

Klantenservice: heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie. > Naar de klantenservice
Service lijn: 085 237 15 00
Bereikbaar: Maandag t/m vrijdag, 09:00 tot 12:00


Gegevens Toolnation

Aziëlaan 8 
6199 AG Maastricht Airport
Nederland
KvK nummer: 63437775

Let op: Dit is het Toolnation distributiecentrum en is dus geen bezoekadres! 


Gegevens showroom & afhaallocatie

Dirks Machines Beek
Prins Mauritslaan 120-124
6190 AB Beek

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:00
Zaterdag: 09:00 tot 12:00

Let op: U kunt in onze winkel enkel bestellingen afhalen die u via Toolnation heeft besteld (en waarbij u heeft aangegeven 'afhalen in Beek'). Wanneer u voor deze optie heeft gekozen sturen wij u een mail wanneer uw bestelling klaar staat. Als u nog geen bericht heeft ontvangen staat uw bestelling nog niet klaar!